מתכונים > בייבי שרימפס בחמאה, יין לבן, גמבות ושום

    • 4 דקות
    • 25 מנות
    • לא ידוע
    • קל
  • • מקור: • אתר Cooks.co.il (קישור למקור)
  • מתכון להכנת תבשיל בייבי שרימפס, ברוטב חמאה, יין לבן, גמבות ושיני שום שלמות.
  • קטגוריות: מאכלי ים
(0) אהבו את המתכון

מרכיבים

  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • קורט סוכר
  • ‭3‬ כף/ות חמאה גדושות
  • ‭1‬ כוס/ות יין לבן יבש
  • ‭1‬ פלפל אדום (גמבה) פרוס
  • ‭500‬ גרם בייבי שרימפס מקולפים ונקיים
  • ‭8‬ שן/יים שום שלמות מקולפות
  • ‭2‬ כף/ות שמן זית

הוראות הכנה

  1. לחמם את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה.
  2. להוסיף את שיני השום השלמות והפלפלים האדומים ולטגן למשך כמה שניות על אש בינונית.
  3. להוסיף את השרימפס. להמליח ולפלפל.
  4. לערבב עד שהשרימפס משנים את צבעם ללבן. לאחר מכן, להסיר את השרימפס ושיני השום מהמחבת ולהניח בצד.
  5. ליצוק באותה מחבת את היין הלבן ולערבב על אש גבוהה במשך כשתי דקות.
  6. להוסיף בחזרה את שיני השום והשרימפס ולערבב.
  7. להוסיף את החמאה ולבשל במשך דקה נוספת, עד שהרוטב יסמיך.
  8. להוסיף טיפה סוכר, לטעום ולתקן את התיבול במידת הצורך.
  9. להגיש בליווי לחם טרי בצד.

Comments through facebook