טיפים

  • כשעושים סלט חסה אחרי השטיפה חשוב מאד ליבש טוב טוב את העלים ולא להשתמש בהם לחים או רטובים
  • הסוד כשמכינים פולנטה הוא לא להפסיק לבחוש
  • כשצולים בשר, רצוי לא להוסיף את המלח עד שהבשר נסגר (המלח סופח נוזלים ולכן רצוי לסגור את הבשר ולהוסיף מלח)
  • בקינוחים ניתן להפוך כמעט כל מתכון מחלבי לפרווה: במקום חמאה לשים מרגרינה, במקום חלב לשים חלב סויה ובמקום שמנת מתוקה לשים שמנת צימחית
  • איך להפריד חלבון מחלמון: הניחו משפך קטן על כוס ושיברו את הביצה למשפך, החלבון ישפך לכוס והחלמון ישאר על המשפך
  • איך למנוע מדבש להדבק לכפית: מירחו מעט שמן צימחי על הכפית ותראו שהדבש פשוט מחליק מהכפית
  • כדי שאורז לא יצא דבוק אחד לשני, צריך לשטוף את האורז במסננת טוב טוב לפני הבישול וליבש ממים.